2016. november 24., csütörtök

BRATZ Miuchiz kvarc jĂĄtĂŠk quartz jĂĄtĂŠk - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

HibĂĄtlanul mĹąkĂśdik, szĂ­nes kijelzĹ'je van, USB csatlakozĂłval PC-re kĂśthetĹ'. LĂŠnyegesen komolyabb, mint egy sima kvarc jĂĄtĂŠk, olvass utĂĄna a neten.
NINCS REJTETT MINIMÁLÁR, mindenki båtran licitåljon!
KĂŠrem, tekintse meg a tĂśbbi aukciĂłmat is, egyszeri postĂĄzĂĄsi kĂśltsĂŠggel tĂśbb mindent vĂĄsĂĄrolhat. KĂśszĂśnĂśm.
Az aukciĂłt kĂŠrĂŠsre idĹ' elĹ'tt is lezĂĄrom, ha legalĂĄbb egy hĂŠt eltelt az indulĂĄs Ăłta.
FeltĂŠtelek: UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK, szemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtel csak egyedi, mĂŠg licit elĹ'tt megbeszĂŠlt esetekben lehetsĂŠges. PreferĂĄlt fizetĂŠsi mĂłd a banki ĂĄtutalĂĄs, mindenkinek ez a legelĹ'nyĂśsebb. Amennyiben az utalĂĄs problĂŠmĂĄt okoz, helyette postai rĂłzsaszĂ­n csekken is fel lehet adni a pĂŠnzt. Ha a kapcsolatfelvĂŠtel a vevĹ' hibĂĄjĂĄbĂłl 3 napon belĂźl nem tĂśrt� �Šnik meg, eladĂł automatikusan a kĂśvetkezĹ' szankciĂłkat alkalmazhatja: az aukciĂł ĂŠrvĂŠnytelenĂ­tĂŠse ĂŠs az ĂĄru ĂşjralistĂĄzĂĄsa, a vevĹ' Vatera tiltĂłlistĂĄra helyezĂŠse ĂŠs negatĂ­v minĹ'sĂ­tĂŠse. A termĂŠkeket kizĂĄrĂłlag a nyerĹ' licitben feltĂźntetett ĂŠrtĂŠken lehet ĂĄtvenni, utĂłlagos alku nem lehetsĂŠges, ezĂŠrt fontos, hogy mindig alaposan olvassa el a szĂśveget ĂŠs nĂŠzze meg a kĂŠpeket, tegye fel kĂŠrdĂŠseit ĂŠs mindezek alapjĂĄn dĂśntsĂśn! Mindig ĂŠp ĂŠs funkciĂłjĂĄnak megfelelĹ' ĂĄrut kĂ­nĂĄlok, ezen tĂşlmenĹ' garanciĂĄt nem vĂĄllalok, hacsak a leĂ­rĂĄsban ez nincs feltĂźntetve. A szĂ­nek a valĂłsĂĄgban nĂŠmileg eltĂŠrhetnek a fotĂłkon lĂĄthatĂłaktĂłl. SzĂĄllĂ­tĂĄsi informĂĄciĂłk az I+ oldalamon. MagĂĄn aukciĂł, a vĂŠtelĂĄr ĂŠs a postakĂśltsĂŠg visszatĂŠrĂ­tĂŠsĂŠre nincs mĂłd. KĂ Šrem, ha a fenti vĂĄsĂĄrlĂĄsi feltĂ! Šteleket nem tudja elfogadni, ne licitĂĄljon! ElnĂŠzĂŠst kĂŠrek a becsĂźletes VaterĂĄsoktĂłl a fenti "agyonszabĂĄlyozĂĄsĂŠrt" de sajnos szĂźksĂŠg van rĂĄ az utĂłbbi idĹ'ben elszaporodott ĂĄtverĂŠsek miatt. FigyelmĂŠt ĂŠs ĂŠrdeklĹ'dĂŠsĂŠt nagyon kĂśszĂśnĂśm.
INTERNATIONAL BIDDERS ARE WELCOME!
If you are living outside of Hungary and interesting in this item, just send me an e-mail with your questions or ask for international registered postage cost to your country. I will answer your question as soon as possible. I will post the package inmediately after received the payment. Payment can be made with bank transfer, Western Union money order or by PayPal. Thank you for looking and happy bidding.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2016-12-15 13:48 . BRATZ Miuchiz kvarc jĂĄtĂŠk quartz jĂĄtĂŠk - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése