2017. november 29., szerda

Star Shower Motion Laser Light lámpa: mozgó lézerfény rendszer karácsonyra - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Star Shower Motion lámpa: mozgó lézerfény rendszer 
-          forradalmi mozgó lézerfény rendszer
-          több mint 6000 piros és zöld fényponttal
-          akár 300 négyzetmétert képes bevilágítani
-          megtakaríthatja az eredeti energiaköltség 99%-át
-          beépített fényérzékelővel
-          bármilyen alkalomra ideális 
Minden évben sok-sok fáradozással akasztja ki az ódivatú világító füzéreket? Már önmagában a vezetékek kibogozása is kész katasztrófa! A fényhatás nem optimális, több ezer forintba kerül, és az áramköltség is hatalmas! Miért is adna ki annyi pénzt, amikor a leglélegzetelállítóbb bel- és kültéri kivilágítást, amit valaha láttak, az összeg töredékéért is megszerezheti? Bemutatjuk a Star Shower Motion mozgó rendszert! Kérem nézze meg a bemutató videókat a Youtube-on és a TVShop-ban (ahol kétszer ennyibe kerül ez a készülék! ) 
A Star Shower lézerfény világszerte innováció a világító díszítések terén! Ezzel a zseniális csillagzáporos lézerfény-rendszerrel otthonát egyetlen másodperc alatt ezernyi szikrázó csillag ragyogja be a szabadban csakúgy, mint odabent. Tökéletes karácsonyra, de a legkülönbözőbb családi ünnepekhez és születésnapi partikhoz is, az év bármely napján!  Minden alkalomra ideális, az év 365 napján. Lazítsanak szeretteikkel otthon, az erkélyen, vagy élvezzék a Star Shower fényeffektusainak ellenállhatatlan szépségét barátaikkal a teraszon vagy a kertben! Hozzanak létre a maguk és gyermekeik számára egy álomszép fantáziavilágot! És az elképesztő újdonság ebben a rendszerben:  csak egyetlen konnektorra van szükség,  és otthonuk máris úgy ragyog, mint még soha!
A szomszédoknak biztosan eláll majd a lélegzetük!   
A Star Shower Motion több mint 6000 szikrázó piros és zöld csillaggal álomszép mesevilággá változtatja otthonukat: bedugja a konnektorba, és a csillagok életre kelnek: a Star Shower Motion a hihetetlen, mozgó fényhatások valóságos robbanásáról gondoskodik!  A teljes telek, az egész ház, az alaptól az oromzatig a legcsodálatosabb fényhatásokban fog ragyogni! A mozgó Star Shower Motion garantálja a sikert, Családja és Ön is imádni fogják!  
Helyezze ki a kertbe a Star Shower Motiont, és bekapcsolva bármekkora felületen lézeres csillagrobbanást rendezhet. Mivel lézeres, nem esik szét, folyik össze a kép, ugyanolyan tiszta marad a csillagrobbanás, -ütközés bármekkora felületen.
A titok a Star Shower Motion belsejében rejlik!  Egy zajtalan, erős motor egy forgó spektrál-fényterelővel mozgásba hozza a lézerfényt és Önök másodpercek alatt szinte egy másik galaxisban találják magukat!   
Íme 9 tulajdonság, ami miatt a vásárlók imádják a Star Showert:
A hagyományos fényeszközökhöz, LED-szalagokhoz vagy fényfüzérekhez viszonyítva megtakaríthatja az áramköltség 99 százalékát
Pillanatok alatt lélegzetelállító fényárba boríthatja otthonukat. Soha többé nem kell fáradságosan díszíteni, kábelekkel bajlódni, cserélni az izzókat...
A Star Shower robusztus felépítésű és ellenálló: eső, hó és napsugárzás a legkevésbé sem árt a rendszernek, emellett biztonságos és könnyű az üzembe helyezése is.
Vetítsenek gyönyörű fényeffektusokat több mint 300 négyzetméternyi felületre, a Star Showernek nem probléma.
Akár 100 méter távolságból is működik!
Csak a Star Shower sugároz több mint 6000 fénypontot, a piacon kapható többi lámpa ennek a töredékét sem tudja
A Star Shower Motion olyan vizuális élményben részesíti Önt és Családját, amit imádni fognak!

Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2017-12-20 15:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése