2018. szeptember 30., vasárnap

1Ft! EduScience Hangyafarm világítással - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új!
EduScience Light Up Gel Ant Farm
Különleges kísérlet a saját otthonodban!
Az EduScience hangyafarm egy különleges zselével tölött tartály, mely otthont és táplálékot is biztosít a hangyacsaládnak, akit beleköltöztetsz. Megfigyelhetet járat-rendszerüket, a mindennapi életüket.
A tartály beépített világítással van ellátva, így megvilágításban szobád dísze is, és hihetetlen látvány!
Mi is ez pontosan?
A hangyafarm egy speciális zselével töltött akvárium.
Ebben a hangyák tökéletes alagútrendszert alakítanak ki maguknak. Megfigyelhetjük, beleláthatunk hangyáink mindennapjaiba. Amint a hangyák bekerülnek az akváriumba, egyből elkezdik a járatok kiásását, amivel lépésről lépésre haladva kialakítják maguk számára a tökéletes környezetet.
Etetned és itatnod sem kell őket, hiszen a zselében minden fontos tápanyag és nedvesség is megtalálható. Azonban megfigyelheted, hogyan esznek, hogyan kommunikálnak, hogyan ássák ki alagútjaikat a gélben és hogyan élnek.
A Hangyafarm nem csak érdekes, hanem remek szórakozás is, ráadásul szobadekoráció funkciója mellett remek lehetőséget nyújt a kisebbeknek, hogy megtanuljanak olyan titkokat is az állatvilágról, amit eddig nem is sejtettek!
Hiba:
A zselé valószínű helytelen tárolásból kifolyólag kissé megszikkadt, de lehet nedvességgel feltöltve visszaállítható. Mivel bontatlan a szett, ezért nem tudtunk kísérletezni vele.
Ha nem lehet a zselét feléleszteni, akkor is alkalmas a szett házilag készített hangyafarm összeállítására, kísérletezésre.
Nézze meg a többi termékünket is!
Webi-baba Bolt
Újszerű baba kellékek és játékok!
Nálunk csak igényes, szép állapotú termékeket talál!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-14 19:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése