2018. december 27., csütörtök

Al Gore: Mérlegen a Föld (ÖKOLÓGIA ÉS EMBERI LÉLEK) / 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Al Gore: Mérlegen a Föld (ÖKOLÓGIA ÉS EMBERI LÉLEK) / 1 Ft-ról
A képeken látható szép, hibátlan állapotban.
(Részletesebb megtekintésért ajánlom a képek teljes méretű változatát. )
SZERZŐ: Al Gore
SZERKESZTŐ: Neukum Lea, Varga Judit
Kiadó: Föld Napja Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1993
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 417 oldal
Méret: 20 cm x 14 cm
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval, illusztrációval.
AL GORE, Tennessee állam demokrata párti szenátora hét évig dolgozott újságíróként, mielőtt 1976-ban képviselőnek választották. 1984 óta a szenátus tagja, ahol annak a mozgalomnak lett a vezetője, amely meg akarja menteni a globális környezetet, és gondoskodni akar ról. Gore szenátor feleségével, Tipperrel és négy gyermekével a tenessee-i Carthage-ban és Washingtonban él. Al Gore-t 1992-ben az Amerikai Egyesült Államok alelnökévé választották.
A világ megint kritikus pillanat előtt áll. A könyörtelen haladás megint áldozatokat kíván az egész világon, és megint csak bátor férfiak és asszonyok állnak a pusztulás útjában és szólítják fel a világot, hogy segítsen megállítani az inváziót. De ez alkalommal saját magunkat támadjuk és az ökológiai rendszert, amelynek magunk is részei vagyunk. Ezért most azzal kell szembenéznünk, hogy globális polgárháború tör ki azok között, akik nem hajlandók megfontolni a civilizáció könyörtelen előrenyomulásának következményeit és azok között, akik nem hajlandók néma cinkosok lenni a pusztításban. Egyre több és több lelkiismeretes ember csatlakozik az ellenálláshoz, de eljött az ideje, hogy ez a harc legyen a világcivilizáció központi rendező elve. Figyelmeztetést kaptunk a ránk váró sorsról, ha "fejet hajtunk a kész tények előtt. " ... a történelem emlékezni fog, hogyan döntöttünk.
A Mérlegen a Föld sürgető tettrehívás, izgalmas számvetés, a civilizációnk - magunk alkotta életformáink - rabságában tudattalanul, megszokásból vergődő emberiség nevében. Dokumentumok felsorakoztatásával, személyes tapasztalatait és a tudomány eredményeit felhasználva hív változtatásra minden embert a könyv írója. Vissza
TARTALOM
Előszó a magyar kiadáshoz 7
Előszó a Plume-kiadáshoz 9
Bevezetés 19
I. rész: Egyensúlyvesztés
Hajók a sivatagban 39
Jövőnk árnyéka 55
Éghajlat és civilizáció. Egy kis történelem 75
Buddha lehelete 100
Ha kiszárad a kút 119
"Felületesen" 135
Az ínség csírái 146
A szeméttelep 166
II. rész. Egyensúlykeresés
Ön-uralom 187
Öko-nómia: Igazság vagy súlyos következmények 203
Ember és találmánya 218
Diszfunkcionális civilizáció 237
A lélek környezetvédelme 259
III. rész. Egyensúlyra találás
Új közös cél 289
Globális Marshall-terv 316
Következtetések 383
Köszönetnyilvánítás 393
Jegyzetek 397
Irodalomjegyzék 410
Források 418
*
*
*
MINIMÁLÁR NINCSEN, A LEGMAGASABB LICIT VISZI AZ AUKCIÓ VÉGÉN!
Átvehető postai úton, banki átutalást követően, vagy személyesen a III. kerületben az Árpád híd/Fő tér - Flórián tér közelében. (pontos cím egyeztetése az aukció zárása után lehetséges)
A KÉRDÉSEKRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK.
Postaköltség, és egyéb információk, a termékleírás felett bal oldalon található - Szállítási és garanciális feltételek - szövegre kattintva láthatóak.
Kérlek, nézd meg a többi termékemet is.
*****************************************
--- Kérem, hogy az aukció zárása után 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a részleteket megbeszélhessük, hiszen mindkettőnk érdeke, hogy az adásvételt gyorsan, zökkenőmentesen lebonyolítsuk! Ha más megegyezés nincsen, akkor a Vatera idevonatkozó szabályzatának értelmében, az aukció zárását követően, személyes átvétel esetén egy héten belül termék átvételének, vagy bankon keresztül történő fizetésnél az átutalásnak meg kellene történnie.
--- LICITET NEM TÖRLÖK!
--- Az utóbbi időben történt, sorozatos negatív tapasztalatok miatt kénytelen vagyok még a következőket hozzáfűzni. Sajnos a ... Tévesen licitáltam ... , ... meggondoltam magam ... , nagy hirtelen pont most másra kellett a pénz…., illetve egyáltalán nem jelentkeztek a termékért ... ezeket nem tudom elfogadni, ebben az esetben az adásvételt negatív értékeléssel lezárom, a felhasználót tiltó listára helyezem, és az aukciót újra indítom. Ez az 1Ft-os aukciókra is érvényes.
*****************************************

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-01-07 20:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése