2019. január 21., hétfő

szilikon kutya mancs tisztító új L-es zöld - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Üdvözöllek!
Eladásra kínálok 1 db, új, szilikon kutya mancs tisztítót.
Világos zöld, L-es méretű.
A legjobb ajándékötlet azoknak a kutya, vagy macska tulajdonosoknak, akik a lakásukba is beengedik a kedvencüket! A sáros tappancs szomorú valóság minden kutya tulajdonos számára, ugyanis ami a kutyáknak ünnep, az a gazdinak mindennapi küzdelem a tisztaságért. Mindannyian szeretjük látni a kutyáinkat futni és játszani és látni, ahogy korlátok nélkül, szabadon, jól érzik magukat! Számukra a piszok és a sár a szórakozás és a játék része. De az már nem annyira szórakoztató,  amikor ezek a maszatos tappancsok beszabadulnak a házunkba, vagy az autónk belső részét tapicskolják össze sárral és piszokkal. De nem kell lemondani egyetlen egy kutyusnak sem a napi aktív kalandról és a gazdik ilyen gondja is megoldódni látszik.  A tisztító úgy működik, hogy miután egy kis folyadékot öntöttél a belsejébe, a kutya mancsát belehelyezzük a tisztító dobozba,  majd különböző irányokban mozgatjuk és tekergetjük azt rajta. A puha szilikon tüskék e közben fellazítják és lemossák a szennyeződéseket még a körmök alól is. Ezután csak szárazra kell törölni és ha végeztél mind a négy lábával, már mehet is be tovább rosszalkodni! A mancstisztítót úgy tervezték, hogy finoman gyengéd legyen a kutya mancsával, a szilikon sörték óvatosan lazítják meg és söprik le a rátapadt sárt, piszkot. Hordozható, így magaddal viheted kiránduláshoz, túrázáshoz, vagy beleteheted az autó csomagtartójába is, hogy szükség esetén kéznél legyen.  
Ha kérdésed van, írd meg bátran, igyekszem megválaszolni néhány órán belül.
Kérlek, tekintsd meg a többi aukcióm, postaköltséget takaríthatsz meg.   Kedvezményes áron kínálok saját ruhákat, cipőket, kiegészítőket és mindenféle hasznos dolgot.
Minden esetben a postai díj saccolt, pontos összeget csak csomagolás után tudok adni. Ha szeretnéd megtudni, még licitálás előtt kérdezd meg! Vagy ha licitálsz, várd meg kérlek, amíg megírom a szállítás pontos költségét, és a fizetéshez szükséges adatokat.  
Fix áron azonnal megvásárolható, nem kell megvárnod az aukció végét. Ha tetszik ne habozz, mert lehet mire visszatérsz később más hamarabb lecsap rá. Kár lenne egy ilyen remek lehetőséget elszalasztod!  
A megnyert termék vételárát és postaköltségét a kapcsolat felvételt követően 5 munkanapon belül utalássalegyenlítsd ki. Későbbi fizetés is megoldható, rugalmasan kezelem az ilyen helyzeteket. Kérlek jelezd előre ha Neked az 5 munkanapba nem fér bele és a terméket elteszem addig.
A pénz megérkezése után 5 munkanapon belül küldöm a terméket, hetente egyszer van lehetőségem postára menni.
Előnyben részesítem az ajánlott levélként, vagy standard postacsomagként történő postázást.
Nézz be hozzám máskor is, hiszen folyamatosan töltök fel termékeket. Visszavárlak! : -)

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2019-02-10 21:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése