2019. július 3., szerda

Xiaomi Redmi 6 Dual sim 32GB LTE Black EU - Jelenlegi ára: 41 655 Ft

Xiaomi Redmi 6 Dual Sim 32GB LTE 
 
 
XIAOMI REDMI 6 32GB 
Képernyő: 5, 45 "
MediaTek Helio P22 MT6762 (8 mag, legfeljebb 2, 0 GHz-ig)
Belső memória: 32 GB
RAM memória: 3 GB
Rendszer: Android 8. 0 Oreo
A kamera: 5. 0 Mpix - első, 12. 0 + 5. 0 megapixel 
Akkumulátor: lítium-ion 3000 mAh
 
 
XIAOMI REDMI 6
 
 
Megérkezett a gyönyörű design és a teljesítmény kombinációja - bemutatjuk a Xiaomi Redmi 6-ot.  Az okostelefon hatékony 8 magos processzort, egy robusztus 3000 mAh-s akkumulátort és egy kettős AI kamerát kapott.  Mindezt behelyezték egy keskeny burkolatba lekerekített élekkel, majd 5, 45 üveg képernyővel borították be.  Ennek eredményeként egy tökéletes forma született.
 
 
 
 
INTELLIGENS FOTÓZÁS
 
 
Lenyűgöző fotó rögzítéséhez egyszerűen ragadja meg az okostelefont és menjen ki a szabadba.  A Redmi 6 egy kettős 12 + 5 megapixeles kamerával rendelkezik, amelynek fő mátrixa 1, 25 ? m-es nagy pixellel rendelkezik.  Ennek eredményeképpen a képek szebbek, kontrasztosabbak és a nem kívánt zajoktól mentesek.  Ezenkívül a mesterséges intelligencia algoritmus elemzi a tájat, feltárva az egyes elemek színeit a képernyőn.  Meg fog lepődni az elülső 5MP-es kameréval készített képek minőségén is.  Ezt is támogatja az AI algoritmus, melynek köszönhetően a hatás finomabb és realisztikusabb.
 
 
 
 
ERŐTELJES HELIO P22 PROCESSZOR
 
 
Búcsúzzon el az alkalmazások lassú betöltésétől és a játék folyékonyságának elvesztésétől, mert a Redmi 6 Helio P22 processzorral van felszerelve.  A 8 magos tápegység 3 GB RAM-ot támogat, amely garantálja a hatékony működést és a sima többfeladatos működést.  Emellett a fejlett energiamegtakarítási tervek maximális energiamegtakarítást tesznek lehetővé a 3000 mAh-es akkumulátorral.  Ennek eredményeként az okostelefon képes ellenállni még intenzív munka mellett is egész nap, anélkül, hogy fel kellene töltenie.  
 
 
 
PANORÁMA KÉPERNYŐ
 
 
Widescreen 5. 45. "A Redmi 6 képernyőt a sorozat és a játékok minden rajongója fel fogja ismerni.  A teljes képernyős felbontás az okostelefon előlapjának több mint 80% -át fedi be, amely lehetőséget kínál két alkalmazás egyidejű megosztásához a kijelzőn.  Ezenkívül a minimalista képkockák és a 18: 9 képarány kiválóan alkalmas weboldalak böngészésére, megkönnyítve az okostelefon használatát akár egy kézzel is.   
 
 
 
 
ARC SZKENNER
 
 
Ne vesztegesse idejét a bonyolult jelszavak bepötyögésével, mert a Redmi 6 ujjlenyomat-olvasó vagy Face-Unlock funkció segítségével azonnal feloldható.  Az ujjlenyomat olvasó használatához az ujját a ház hátoldalán lévő olvasóhoz kell tennie.  Hogy feloldja a telefont egy arc szkennerrel, mindössze annyit kell tennie, hogy ránéz a képernyőre.  A mesterséges intelligenciával felszerelt kamera azonnal felismeri Önt, és engedélyezi a menühöz való hozzáférést.
 
 
 

Jelenlegi ára: 41 655 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése