2019. október 28., hétfő

kárpitozott kanapé, 3 személyesl - Jelenlegi ára: 1 Ft

kárpitozott kanapé, 3 személyes
80-100 éves.
Az akár ingyen is elvihető holmit megnyerő jelentkezőnek szállításkor ajánlatos két (2) fő segítővel érkeznie, mert a kanapé nehéz és kényelmetlen cipelnivaló, márpedig a járműhöz le- ill. kivitel közben a lakás (falak és ajtók), a lépcsőkorlát  és a kapu nem sérülhet. Ez izommal és odafigyeléssel gond nélkül megoldható. (Cipelésben nem tudok segíteni. )
A holmi egy Budapest XIV. kerületi, Róna utca Egressy út sarok közelében lévő kertes családi ház I. emeletéről lehet elvinni november 19. (K) és 25. (H) között, nap közben 8 és 11 vagy 14 és 15: 30 óra között.
Leütés után a nyertes Vaterának megadott e-mail címére megküldöm egyeztető levelem, benne a pontos címmel és az átadás javasolt időközeivel. Válaszában a nyertes megírja, hogy a megadott napok és időközök közül melyiket választja.
Szállítás csak az imént mondott napokon és időközökben lehetséges. A pontos időpontot a szállítás előtt legalább másfél nappal (36 óra) előre egyeztetnünk kell!!
Kapcsolattartás: kizárólag e-mailben (telefonon nem).
Kérem csak az jelentkezzen az ágyért, aki fenti feltételeket elfogadja!
A licitálást - de még a nullás ("1" Ft) kikiáltási ár tartását is - kérem, fontolja meg; ha valójában nincs szüksége a holmira inkább ne licitáljon, ne vegye el a lehetőséget egy valódi (a kanapéért jelentkezni is hajlandó) érdeklődő elől. Köszönöm.
Ha valami nem egyértelmű, kérdezzen rá még a hirdetés lejárta előtt!
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-11-15 20:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése