2020. április 2., csütörtök

Huawei P20 Dual Sim 128GB Black EU - Jelenlegi ára: 119 170 Ft

Huawei P20 Dual Sim 128GB 
 
HUAWEI P20 128 GB DUAL
Képernyő: 5, 8 "
HiSilicon Kirin 970 (4 x 2, 36 GHz + 4 x 1, 80 GHz)
Belső memória: 128 GB
RAM memória: 4 GB
Rendszer: Android 8. 0 Oreo
A kamera: 24. 0 Mpix - első, 20. 0 + 12. 0 Mpix - hátsó
Akkumulátor: 3400 mAh lítium-ion
 
 
HUAWEI P20 
 
 
A Huawei P20 okostelefon, amely meglep az intelligenciájával.  A fejlett algoritmusok kezelik a kettős fő kamerát és a selfie kamerát, így több életet hoznak ki minden egyes felvételből.  Emellett megtanulják használatának stílusát, így sok helyzetben segítséget nyújtanak.  A P20 nagyon gyors, hatékony és egyúttal elragadóan gyönyörű.  Nézze csak a karcsú dizájnt és a FullView 2. 0 kijelző minimális keretét.  Ez egy igazi műalkotás.
 
 
 
 
MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ESZKÖZ
 
 
A Huawei P20 fedélzetén egy harmadik generációs Leica fényképezőgép és egy Summilux objektív található. A lencsék 20 + 12 megapixel felbontásúak. A lencsék fényereje f / 1, 8 és f / 1, 6  és hibrid autofókusszal, OIS képstabilizátor technológiával és pixel Fusion funkcióval rendelkeznek.  Ennek köszönhetően a kamerák több fényt képesek befogadni, garantálva a professzionális, tiszta, részletes, egyszerűen szép felvételeket.
 
Az intelligens algoritmusok automatikusan felismerik a fényképezett hátteret, ugyanakkor egy tucat különböző jelenetet és objektumot tudnak azonosítani.  Ezután válassza ki a legjobb jelenetbeállításokat és árnyékolást, amelyek lenyűgöző képkockákat eredményeznek.
 
 
 
 
PROFESSZIONÁLIS ÖNARCKÉPEK
 
 
Megváltoztathatja a fénytípust és a fény irányát, ha selfiet csinál.  Az elülső 24 megapixeles kamera képes erre a Studio Light Effects modul használatával.  Néhány változtatás a beállításokban és az önarckép tökéletesen tükrözni fogja szépségének minden aspektusát.  A mélységhatás bokeh módban tovább fokozódik, elmosva a mögöttes perspektívát.
 
 
 
 
KÉPSTABILIZÁLÁS ÉS SZUPER LASSÚ MOZGÁS
 
 
Az éjszakai felvételek szépek, de nagyon nehéz őket okostelefonnal rögzíteni.  Ezért a P20 a Super Night funkciót használja mesterséges intelligenciával, amely 8 másodpercig stabilizálja a képet.  Az optikai képstabilizálás a forgatás során is segít.  A filmekről már ismert Super Slow Motion módot (akár 960 képkocka/ másodperc) is regisztrálhatja.  Az így létrejött mozgalom új, korábban ismeretlen szempontokat mutat.
 
 
 
 
WIDESCREEN FULLVIEW 2. 0 KÉPERNYŐ
 
 
Az 5, 8 hüvelykes képernyő csak egy dolog.  A másik dolog a Full HD + felbontás és a nagy fényerő, amely a környező körülmények függvényében változhat.  Adja hozzá ehhez a keskeny keretet a kijelző körül, és hagyja magát magával ragadni a tökéletes képeknek, filmeknek, grafikusan fejlett játékoknak, vagy emlékeinek a fotókon keresztül.   A P20 képernyő panoráma arányai lehetővé teszik, hogy egyszerre több fájlt jelenítsen meg, növelve a kényelmet és a munka hatékonyságát.
 
 
 
 
A HUAWEI P20 LEHETŐSÉGEI
 
 
A Huawei P20 olyan lesz, mint Ön.   Az intelligens okostelefon funkciók rögzítik és megtanulják az Ön viselkedését, hogy a lehető legjobban megfeleleljenek igényeinek.  A készülékben Hi-Res Audio is kapott helyet, mellyel zenét hallgathat Hi-Fi minőségben.  A P20  nagy kapacitású 3400 mAh-es akkumulátorrel rendelkezik, gyors töltési funkcióval. NFC modullal szintén el van látva.
 
 
 

Jelenlegi ára: 119 170 Ft
Az aukció vége: 2020-04-02 15:36 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése