2020. augusztus 31., hétfő

GLUTÉN NÉLKÜL ( Hadarik Rita ) eredeti ára: 4990 ft - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Állapota:    KIVÁLÓ
A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, ami ezúttal a gluténmentes étrendet és életmódot helyezi a középpontba.
Szerzője, Hadarik Rita - a Rita konyhája bloggere, valamint gluténmentes lisztek fejlesztője - a gluténmentes konyha alapjait mutatja be izgalmas, színes formában. A Glutén nélkül számos, eddig már bevált és sikerrel kipróbált recept mellett sok új finomságot mutat be úgy, hogy közben az olvasó megismerkedhet az egészségtudatos táplálkozás alapjaival is. A 80, különböző ételtípusra bontott recept nemcsak a gluténérzékenyek számára jelenthet új alternatívát a mindennapi étkezések megtervezésében, hanem azoknak is, akik kiegyensúlyozottabb táplálkozásra törekednek.
Bár a könyv elsődleges üzenete a gluténmentes étkezés harmonikus megtervezése, a recepteknél külön jelezzük az egyéb mentességeket (például 60 vegetáriánus receptet tartalmaz), valamint a tápérték-számításokat is.
A könyv további különlegessége, hogy betekintést nyújt a gluténérzékenység valamint a diéta lelki hátterébe, ami reményeink szerint segít elfogadni és elfogadtatni az ezzel járó nehéz élethelyezeteket, lelkiállapotokat.
 
Oldalamon most több hasonló témájú  könyvet ;
tovább  gyógyászati segédeszközöket: kompressziós fáslit,    haskötőt, térdvédőt, sérvkötöt,   tartássegítőt  talál.   Ezek mind főként bontatlan csomagolású vagy alig használt   darabok.
Előreutalást követően postával vagy foxposttal  48 órán belül küldöm.
Személyes bp-i átadást min 3000 ft feletti vásárlásnál tudok vállalni.
Megértését és  megtisztelő figyelmét köszönöm, üdvözlettel:
dr Neuberger Andrea


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 03:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése