2021. február 3., szerda

INKÁBB ÚJ MINT ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! Compex Sport3 elektromos izom stimulátor izomstimulátor - Jelenlegi ára: 76 500 Ft


A licit tárgya: Compex izomstimulátor
 
Made in Switzerland!!!
Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára 399 Euro volt!!! Használtan 200-300 Euro között árulják őket. Itt van pár link: KATT IDE! KATT IDE! és KATT IDE!
A fiam kapta a sváb rokonoktól karácsonyra, mikor elkezdett vitorlázni. Mondván, ha nincs télen edzés, akkor is legyen kondiban a gyerek. Végül is nem erre használta, hanem egy részleges izomszakadás és ízületi zúzódás rehabilitációjára ajánlotta neki a sportorvosa. Nem kellett venni, csak előkeresni. Két hétig használta, azóta a szekrényben porosodik, inkább eladom.
Eredeti dobozában, hat nyelvű használati utasítással, 10 darab elektródával (tappanccsal) és minden egyéb tartozékával együtt adom. Kapható hozzá minden, pl.: pótakkumulátor, töltő, itt van pár link: KATT IDE! és KATT IDE!
Termékleírás:
Sportos életmódot folytatók, sportolók, napi rendszerességgel edzést végzők számára kifejlesztett, elektromos izomstimulációs készülék tölthető akkumulátorral, melynek teljes feltöltési ideje 2 óra.
Használatával optimalizálható az erőnlét és állóképesség, segít a gyorsabb izom-regenerációban, miközben segít elkerülni a sérüléseket, valamint segítséget nyújt a fájdalom csillapításában is.
Otthoni használat, professzionális és hobbi sportolók részére is.
A készülék a legújabb MI-Autorange (izom-intelligencia) technológiát foglalja magában, mely folyamatosan hozzásegíti a felhasználót a még jobb eredmények elérésében.
Kategóriák:
Sport
Fájdalomcsillapítás, fájdalomterápia
Értágítás, -regenerálás
Kondicionálás
Fitnesz
Izom- és ízületregeneráció / Masszázs
Rehabilitáció
Műszaki jellemzők:
Állandó áramgenerátor
4 elektromosan szigetelt kimenet
Tökéletesen téglalap alakú, kompenzált, szimmetrikus impulzusok
Az elektromos impulzus intenzitása: 0-120 mA
Impulzus frekvencia: 1 és 120 Hz között
Pulzusszélesség: 200 és 400 mikroszekundum között
Új design digitális kijelzővel
Akár 25 mA automatikus helyreállítási szakasz kezelése
Tölthető akkumulátor kb. 15/20 órás üzemidővel
Maximális biztonság és kényelmes használat
Svájcban készült az ISO 9001, EN 46001 minőségi előírások szerint.
Beépített programok:
Bemelegítés: 3 perc és 49 másodperces programja az izmok edzésére szolgál a sportterhelés előtt, bemelegítve, felkészítve azokat. Különösen alkalmas olyan sportolók számára, akik tudományosan gyakorolnak, és főleg ott, ahol gyors és intenzív, robbanásszerű az igénybevétel, mint például az atlétáknál, országúti kerékpározóknál, stb… De kiválóan alkalmazható állóképességi sportokhoz is.
Kapillarizáció: jelentősen megnöveli az izmok artériás áramlását, ezáltal megnöveli az intramuszkuláris vérkapilláris hálózat fejlődését. Ez a kapilláris növekedés általában a gyorsizomrostok körül következik be. Ily módon megnő a felület, amelyen keresztül a vércsere zajlik, ami jobb glükózellátást, jobb oxigénelosztást és a tejsav gyorsabb eliminálását teszi lehetővé. A kapillarizáció azt is lehetővé teszi, hogy az érfal ellenállóbb legyen, hosszabb ideig fenntartsa rugalmasságát, és az aktivitás optimális szintjét. Ezáltal kiválóan alkalmas állóképességen alapuló sportokra (hegyikerékpározás, triatlon, maratonfutás, stb… ).
Izomláz aktív gyógyítása: a tejsav eliminációjának felgyorsítása és a maximális izomlazítás elérése.
Fájdalomcsillapítás: nem kizárólag az izmokra hat, hanem az idegszálak, idegrostok jelentős mértékű stimulációjával blokkolja a fájdalmat, ott is, ahol az idegek visszatérnek a gerincvelőbe, ezáltal is csökkentve, csillapítva a fájdalmat.
Fontosabb hatások:
Erő
Ellenálló erő
Robbanóerő
Aerob állóképesség
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 76 500 Ft
Az aukció vége: 2021-02-03 21:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése