2021. március 30., kedd

Berghoff Worldwide Kochbuch - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Berghoff Worldwide Kochbuch
Részlet a könyvből:
"A BergHOFF Worldwide cég elkötelezetten a legmagasabb minőséget gyártja a fellelhető legjobb alapanyagok felhasználásával, miközben nagy hangsúly fektet az egészségre és az energiatakarékos technológiákra.
A BergHOFF Worldwide az alternatív, egészséges és energiatakarékos konyhai eszközök kutatása és fejlesztése terén az egyik piacvezető. Technológiai központjában válogatott kutatói és műszaki állomány dolgozik. A világpiac gyors fejlődésének fő irányait figyelő fejlesztő csapat ultramodern anyagokkal végez kísérleteket, új formákat, új komplex gyártási eljárásokat fejleszt, miközben folyamatos műszaki támogatást is nyújt a bevált német minőség és formatervező metodikát alkalmazó gyártó egységeknek. "
Kiadó: Firma BergHOFF
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Terjedelem: 133
Nyelv: német, angol, francia, spanyol
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Megjegyzés: Borítóján kisebb karcolások.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**94618103**)]

Jelenlegi ára: 1 050 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 04:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése