2022. augusztus 5., péntek

Új 18k gold filled antiallergén szett (fülbevaló, nyaklánc, medál) fekete cirkónia kővel - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Új 18k gold filled antiallergén szett (fülbevaló, nyaklánc, medál) fekete cirkónia kővel.
Fülbevaló magasság 15 mm
Szélessége 13mm
Medál magasság 19mm
Szélessége 15mm
Nyaklánc hossza 45 cm
Szín 18k
A gold filled divatékszerek rendkívül jó minőségű, antiallergén fémötvözetek, hosszú élettartamúak, ajándéknak is kiváló. Egy különleges, nem futtatott, hanem 14 - 18 - 24 karátos arannyal ötvözött, töltött, préselt eljárással készítik. Ezen felül egy átlátszó kopásálló bevonatot kap, aminek köszönhetően allergiások is viselhetik. A benne lévő kövek gondosan csiszolt cirkónia vagy cseh kristályok. Gondos ápolással, odafigyeléssel sokáig megtartják szépségüket.
Viselése, tisztítása: – Ékszereit ne tegye ki erősebb fizikai igénybevételnek (ütés, csiszoló, illetve dörzsölő hatás)! – Kerülje a feszítést, akadást. Ha beakad a nyaklánc valamibe és hirtelen megrándul, a szemek közti részek megnyúlhatnak melynek a következményeképpen az ékszer elszakadhat. – Követ tartalmazó ékszereket óvjuk az ütéstől és ne ejtsük le, mert a kövek sérülhetnek, kieshetnek. – Ékszereinket óvjuk a savas illetve lúgos közegtől, erős hőhatástól, vegyszerektől, tisztítószerektől, mechanikai hatásoktól. Közvetlenül illatszert, parfümöt, dezodort stb. ne permetezzen rá. Sós tengervíz kerülendő! – Sportolás, szaunázás, alvás, fürdés, lázas állapot ideje alatt ne viselje! – Gyűrűknél fontos, hogy szomszédos ujjakon ne viseljen másik gyűrűt, mert a surlódás miatt lekoptathatják egymást. – A fülbevalók a legtartósabbak, hiszen azokat éri legkevésbé mechanikai hatás. A kisebb darabokat javasoljuk csak folyamatos viselésre, így pl. a gyermek és baby fülbevalókat.
Tisztításuk: Külső szennyeződés esetén puha, nedves pamutkendővel.
Ha van kedved, kérlek nézd meg a többi termékemet is, rendszeresen töltök fel.
Személyes átvételre  Pétervásárán van lehetőség. Havonta 1-2 alkalommal Egerben és Ózdon is megoldható, előre egyeztetett helyen és időpontban.
Csak előreutalással postázom, utánvéttel semmilyen körülmények között sem. Mpl automatába, postán maradóként, mpl házhozszállítással vagy futárral tudom küldeni a megvásárolt termékeket. Foxpost automata sajnos nincs a közelben. A vételár és a postaköltség beérkezését követően 2-3 munkanapon belül tudom postára adni a csomagot.
Termékeimről próbálok minden fontosabb adatot megadni. Ha valamit még tudni szeretnél, kérdezz bátran! Igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni.
Köszönöm, hogy benéztél, további szép napot kívánok!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2022-08-06 01:17 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése