2020. augusztus 2., vasárnap

Canon PoweShot G7 X csúcskompakt digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 79 000 Ft

Kiváló állapotú, keveset használt (csak utazásokhoz), kisméretű könnyen hordozható Canon csúcskompakt fényképezőgép.
Minden tartozékával, dobozában, 16 GB Sandisk Ultra memóriakártyával. Jár hozzá egy gyári gyönyörű bőrtok, bár azon azért látszanak a használat, az utazások nyomai. De hát erre is való, hogy védje a fényképezőgépet.
Alább mellékelem a gyári leírást, amit külön kiemelnék azon kívül, hogy gyönyörű képeket készít az a kis méret, akár zsebben is elfér, a hihetetlenül fényerős objektív f1. 8 (ezt csak a nagyon drága objektívek tudják) az ideális zoomátfogás (4. 2x optikai + 4x digitális) és a wifi kapcsolat.
A fényképezéssel komolyabban foglalkozók is mindent be tudnak rajta állítani, természeteses raw formátumban is készít képeket.
Eredeti ára 200, 000 Ft körül volt.
Gyártó: Canon
Modell: PowerShot G7 X
Leírás:
A profik zsebkamerája
A PowerShot G7 X fényképezőgépet azoknak terveztük, akik megkérdőjelezhetetlen képminőségre és irányíthatóságra vágynak egy zsebre tehető készüléktől. A kifinomult fémváztól kezdve a végeredmény lenyűgöző minőségéig minden a Canon prémium G-sorozatú DNA minőséget mutatja.
Kivételes teljesítmény bármilyen fényviszonyok között
Rögzíts képeket szépen elmosódott háttérrel és rendkívüli részletgazdagsággal a nagy fényerejű f/1, 8-2, 8 zoomobjektívvel és az 1, 0 típusú érzékelővel. Tökéletes felvételek gyenge megvilágításnál is a HS System és a DIGIC 6 funkcióval.
Objektív
A nagy fényerejű, f/1, 8-2, 8 objektívvel a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is részletgazdag képeket készíthetsz. A 4, 2-szeres optikai zoom (24-100 mm-es) ideális mind a nagy látószögű fényképezéshez, mind pedig arra, hogy közel kerülj a témához. Készíts bámulatos portréfotókat egyedi szögből és elmosódott háttérrel, nagy rekesznyílás használatával, teljes zoommal.
Gyönyörű háttér-homályosítás
A ,, Bokeh (háttér-homályosítás) kifejezés egy japán szóból ered, és a képek fókuszálatlan részeinek minőségére utal. A PowerShot G7 X kilenc lamellás blendekialakítást használ az egyenletes háttér-homályosításhoz és a gyakorlatilag kör alakú fókuszálatlan kiemelésekhez. Örökíts meg erős csúcsfényes jeleneteket gyönyörű, 18 sugaras napkitörés effektussal.
Rögzíts szépen elmosódott hátterű képeket és kiváló felvételeket kevés fény mellett is.
Rögzíts szépen elmosódott hátterű képeket és kiváló felvételeket kevés fény mellett is. Az 1, 0 típusú CMOS-érzékelő hatékony teljesítményt nyújt gyenge megvilágítás mellett is, anélkül, hogy ez befolyásolná a fényképezőgép kis méretét. Közel háromszor nagyobb fényérzékeny területet használ, mint az 1/1, 7 típusú érzékelők, így nagyobb fényérzékenységet, kevesebb zajt (különösen nagy ISO-érzékenység esetén) és nagyobb dinamikatartományt biztosít. A kisebb mélységélesség nagyobb kreatív rugalmasságot nyújt, így profi minőségű, elmosódott hátterű képeket hozhatsz létre.
HS System
Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System funkciója - DIGIC 6 képfeldolgozással és nagyméretű 1, 0 típusú, 20, 2 megapixeles CMOS-érzékelővel - kiváló képminőséget nyújt, még rossz fényviszonyok között is. Így vaku vagy állvány használata nélkül is megragadhatod a pillanat valódi hangulatát.
Minden alkalommal éles eredmények
Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is. Ráadásul a videók lenyűgözően stabilak lesznek az 5 tengelyes videokép-stabilizátornak köszönhetően.
Örökítsd meg a pillanatot
Gyorsan változó körülmények esetén a PowerShot G7 X lehetővé teszi a gyors munkát, 6, 5 képet rögzít másodpercenként a különleges pillanat megörökítése érdekében. Ezzel a sebességgel ráadásul akár 692 képkocka is rögzíthető. A PowerShot G7 X készülékkel 4, 4 kép/másodperc sebességgel rögzített 20, 2 megapixeles képekből álló felvétel készíthető, a mozgó tárgyakat pedig folyamatos autofókusz követi.
A 31 pontos fókusz AF precíz fókuszálást tesz lehetővé
Örökítsd meg az eseményeket a nagy sebességű 31 pontos AF segítségével. A 31 pont a képkocka jelentős részét lefedi, a kiválasztott AF-pontokat pedig jóvá kell hagyni.
Profi vezérlés
A kifejezetten erre a célra kifejlesztett expozíciókompenzáció, az objektívvezérlő gyűrű és a testre szabható gombok a speciális vezérlőelemek és beállítások egyszerű és gyors hozzáférését teszik lehetővé. Több képarányt támogató RAW- formátumú és teljesen manuális mód a tökéletes felvétel létrehozásához. A beépített ND-szűrő bővíti a fényképezési lehetőségeket, biztosítva például a rövidebb záridővel való fényképezést napfényben.
Objektívvezérlő gyűrű
Az objektívvezérlő gyűrű könnyen használható a kép megkomponálása közben, és programozható a rekeszérték, a fókusz, valamint egyéb funkciók azonnali vezérlésére is.
Testre szabható kezelőszervek
A PowerShot G7 X testre szabható kezelőszervei intuitívak és természetesek, ezáltal nem kell velük bajlódnod, és koncentrálhatsz a kreativitásodra.
Beépített ND szűrő
A beépített semleges szűrő (ND) használható a jelenetek fényerejének csökkentésére, ezáltal lehetővé téve a hosszú expozíciót a mozgás közvetítéséhez.
Intuitív érintőképernyő
Élvezd a gyönyörű képeket és a rugalmas kompozíciókat. A kiemelkedő minőségű, 1 040 000 képpont felbontású, dönthető LCD érintőképernyő sRGB színvisszaadással biztosítja a kiváló színhűséget,  képtisztaságot és kontrasztot. Az érintőképernyő lehetővé teszi a finombeállításokat, és biztosítja az Érintéses AF, valamint további hasznos funkciók használatát.
Készíts filmeket saját stílusodban
Lenyűgöző videofilmeket készíteni gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással egyenletes, élethű Full HD 60p videókat készíthetsz sztereó minőségben, a számos programmal kompatibilis MP4 formátumban. Hozz létre tökéletes fókuszt az MF Kontúrkiemelés funkcióval, és fedezd fel kreativitásod a manuális videovezérléssel.
Használd magabiztosan a kézi fókuszt. A fókuszkiemelés kiemeli az éles területeket.
Élvezd a Wi-Fi nyújtotta szabadságot. Töltsd fel képeid és filmjeid közösségi oldalakra - egyenesen fényképezőgépedről. Akár okostelefonodra vagy táblagépedre is átküldheted a fájlokat az NFC és a mobilkészülék-csatlakoztató gomb segítségével. Használd a Canon CameraWindow alkalmazást képek helyadatokkal való felcímkézéséhez, illetve fényképezőgéped okostelefonnal történő, távoli vezérléséhez. Élvezd adataid kényelmes mentését számítógépre vagy felhőalapú tárhelyre a Képszinkronizálás lehetőséggel.
Egyszerű csatlakozás okos készülékekhez
Töltsd fel képeidet azonnal vagy mentsd el őket mobilkészülékre az ingyenes Canon CameraWindow alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy fényképezőgéped okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztasd. A speciális mobilkészülék-csatlakoztató gomb és az NFC segítségével csatlakozás még egyszerűbb.
Készítsen biztonsági másolatot fényképeiről
A Képszinkronizálás segítségével egyszerűen és kényelmesen készíthető biztonsági mentés a képekről felhőalapú tárhelyekre vagy a számítógépre. Képes meghatározni az optimális kapcsolatot a képek biztonsági mentéséhez a vezeték nélküli hálózaton vagy az internetkapcsolattal rendelkező számítógépen keresztül. A képek az irista és a CANON iMAGE GATEWAY szolgáltatásba, a Flickrre, a Google Drive-ra vagy a számítógépre történő átvitel után automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül szinkronizálódnak.
Vezeték nélküli, távoli felvételkészítés Wi-Fi-vel
A PowerShot G7 X Wi-Fi csatlakoztathatósága megkönnyíti a távoli felvételkészítést. A Canon CameraWindow alkalmazással a PowerShot G7 X akár 5 méteres távolságból is vezérelhető, a képek pedig egyetlen érintéssel elkészíthetők. Az okostelefon vagy táblagép képernyőjén élőkép jelenik meg - ez nagyszerű lehetőség olyan csoportképek készítésére, amelyeken a fotós is szerepel, vagy könnyen megzavarható témák megörökítésére a természetben.
Egyszerű kreativitás
Rögzíts fantasztikus képeket könnyedén. A Csillag mód segítségével gyönyörű képeket készíthetsz a csillagos égboltról, a csillagok égi útjáról, vagy éppen time-lapse videókat készíthetsz a csillagok mozgásáról. A HDR mód használatával magas kontrasztú képeket rögzíthetsz állvány nélkül, a háttérelmosás segítségével pedig gyönyörű, a tükörreflexes gépeket idéző, elmosódott hátterű felvételek készíthetők. Készíts könnyedén szórakoztató HD (720p) videó összefoglalót a nap összes felvételéből a hibrid automatikával.

Jelenlegi ára: 79 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-02 19:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése